Piros Kártyával a kerületi uszodákba

Felnőtteknek 25% kedvezmény

Tisztelt Szülők, Pedagógusok, Piros Kártya Birtokosok!

Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy a korábban már jelzetteknek megfelelően megszületett az együttműködési megállapodás a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt, és a Piros Iskola Alapítvány között a kerületi uszodák kedvezményes igénybevételére, felnőttek részére.

Ennek megfelelően a 2018. évi érvényesítő matricával rendelkező Piros Kártya használók a felnőtt napijegy mindenkori árából 25% kedvezményt kapnak, amihez elegendő a kártya felmutatása. Egy kártyával egy nap egy kedvezményes jegy vásárolható.

Ugyancsak érvényes a 25%-os kedvezmény a felnőtt uszodabérletekre is, ehhez azonban a Piros Iskola Alapítványtól egy igazolást szükséges kikérni, amit a bérlet megvásárlásakor a pénztárban le kell adni. Kérem, hogy aki ilyen igazolásra igényt tart, azaz szeretné a bérletet kedvezményesen megvásárolni, jelezze azt a Piros Iskola Alapítvány e-mail címén

p i r o s i s k o l a – p o n t – a l a p i t v a n y – k u k a c – g m a i l – p o n t – c o m

hogy a kiállított, névre szóló igazolást eljuttathassuk számára.

A kedvezmény a napijegyek tekintetében a mai naptól, a bérlet esetében az igazolás átvételét követően érvényesíthető.

Az együttműködési megállapodás szövegét itt olvashatják.

A Városgazda Zrt. vezetőjének, Banyár László vezérigazgató úrnak köszönjük az együttműködést, a kedvezményt igénybe vevőknek pedig kellemes időtöltést kívánunk!

Budapest, 2018. május 30.

Dr. Sági Zoltán
A Piros Iskola Alapítvány kuratóriumának elnöke